Bibliografija časopisa hrvatskoga ekspresionizma - Brešić, Vinko (2002)
Rad sadrži bibliografiju sljedećih hrvatskih književnih časopisa od 1913. do 1927: Krik, Književne novosti, Vihor, Kokot, Grič, Hrvatska/Jugoslavenska njiva, Vijavica, Književni jug, Juriš, Plamen, Novi jug, Mladost, Nova Evropa, Kritika, Zenit, Orkan, Ozon, Vedrina, Literarni piedestal, Lipa, Književna republika, Književnik, Literatura, Reflektor, Književnik, Naša epoha, Antena.
Projekt MZOS
HRV