Bibliografija časopisa hrvatskoga ekspresionizma - Brešić, Vinko (Array, 2002)
Rad sadrži bibliografiju sljedećih hrvatskih književnih časopisa od 1913. do 1927: Krik, Književne novosti, Vihor, Kokot, Grič, Hrvatska/Jugoslavenska njiva, Vijavica, Književni jug, Juriš, Plamen, Novi jug, Mladost, Nova Evropa, Kritika, Zenit, Orkan, Ozon, Vedrina, Literarni piedestal, Lipa, Književna republika, Književnik, Literatura, Reflektor, Književnik, Naša epoha, Antena.