Simbolicno pletivo 'Tuge za jugom' Konstantina Miladinova - Pavlovski, Borislav (Array, 2003)
Interpretirana je kljucna pjesma makedonskoga romantizma. Opisana je funkcija simbola u 'Tuzi za jugom' Konstantina Miladinova.