Što je "turbo" u hrvatskom - Geld, Renata (Array, 2005)
Članak govori o riječi "turbo" u hrvatskom prikazujući rezultate istraživanja provedenog na stotinu ispitanika te rezultate dobivene pretraživanjem Hrvatskog nacionalnog korpusa. Prikazuju se primjeri proširenja značenja u pisanom i govornom jeziku te navode mogući uzroci promjene.