"Novine" Bore Pavlovića u kontekstu ready made - Maković, Zvonko (Array, 2002)
U predavanju je opisana zbirka pjesama Bore Pavlovića "Novine" u kojoj autor oponaša dnevne novine približavajući nas intenciji koju je ranije naznačio Marcel Duchamp izlažući svoja ready made djela