Talijanizmi i germanizmi u Parčićevim rječnicima - Ljubičić, Maslina (Array, 2002)
Premda je poznat po svojemu uvrštavanju hrvatskih novotvorenica u hrvatsko-talijanski i talijansko-hrvatski rječnik, u Parčićevim rječnicima zastupljene su u velikom broju i posuđenice. U radu se analiziraju talijanizmi i germanizmi u odnosu na hrvatske sinonime.