Danas i sutra nastave stranih jezika - Mihaljević Djigunović, Jelena (2002)
U radu je riječ o suvremenim kretanjima u nastavi stranih jezika. Ona se razmatraju s obzirom na položaj i ulogu učenika, nastavnika, nastavnih pristupa i strategija, nastavnih materijala te na mjesto stranih jezika u obrazovanju općenito. Na temelju primjera autorica komentira suvremena strujanja u nastavi stranih jezika i obrazovanju nastavnika stranih jezika, te nudi svoje viđenje budućih kretanja u ovom području primijenjene lingivistike.