La rivalita' mimetica nell'opera di Pirandello - Čale, Morana (2003)
Pirandellov roman Quaderni di Serafino Gubbio, operatore i s njime motivski povezani dramski tekst Ciascuno a suo modo razmatraju se kao ogledni primjeri tematizacije mimeze i prevlasti označitelja kao pokretačkih načela ljudskog djelovanja.
Projekt MZOS
ITA