Krležiana/Senkeriana/Stoppardiana - Čale Feldman, Lada (2003)
U izlaganju se reference na Krlezino djelo razvidne u opusu Borisa Senkera dovode u vezu s procedurama "uporabe Shakespearea" kod Toma Stopparda.