Žena i žanr: o Senkeru i Mujičiću, i opet bez trećega - Čale Feldman, Lada (2002)
U izlaganju se analizira izmjena žanrovskih predilekcija u recentnim trilogijama dvaju hrvatskih dramskih autora, Tahira Mujicica i Borisa Senkera, s obzirom na zajednicki im odabir zenskog lika u protagonistickoj funkciji, kao i s obzirom na hrvatski tranzicijski kontekst koji ti likovi simbolicki zastupaju.