Nation as Actress, European Tradition and Croatian Transition - Čale Feldman, Lada (2002)
Europska tradicija promicanja velikih glumačkih ženskih figura u nacionalne embleme datira od 19. st, pa izlaganje predočuje reinskripciju njezinih retoričkih strategija u Hrvatskoj devedesetih.