Humor i politička (ne)korektnost Feralovih fotomontaža - Čale Feldman, Lada (2002)
Rijec je o analizi politike, etike i estetike politickog humora na racun predsjednicke figure u fotomontazama naslovnica splitskog tjednika Feral tribune.