Evolucija spolnih razlika - Tadinac Babić, Meri; Hromatko, Ivana (2002)
Tema predavanja bio je pregled najbolje istraženih spolnih razlika u različitim domenama ponašanja, od kognicije pa sve do izbora partnera i ljubomore.
Projekt MZOS
HRV