(Post)Mod(er)ni krik: "ženske trilogije" Tahira Mujičića i Borisa Senkera - Čale Feldman, Lada (2002)
Rad ispituje stilsku pripadnost dviju recentnih dramskih trilogija Tahira Mujicica i Borisa Senkera formacijama modernizma i postmodernizma, te tematizaciju hrvatskih postsocijalističkih devedesetih kroz ženske protagonističke figure.