Šimić u Marinkovićevu Kiklopu - Čale, Morana (2002)
Rad se bavi citatnom dimenzijom hipotipozičkih slika ljudskog odnosno tekstualnog tijela naseljenoga smrću u diskursu Marinkovićeva Kiklopa, u kojemu razmatra intertekstualni udio poezije A. B. Šimića.