'Dunja u kovčegu' Milana Begovića - Brlek, Tomislav (Array, 2002)
Autor analizira recepciju romana 'Dunja u kovčegu' (1921) Milana Begovića, nastojeći ukazati kako je pretežno nepovoljan kritički sud o tom djelu posljedica neadekvatnosti interpretativnih protokola.