Bibliografija časopisa hrvatskoga ekspresionizma - Brešić, Vinko; Protrka, Marina; Coha, Suzana (2002)
Prilog zborniku sadržava bibliografiju časopisa ekpresionizma: Krik, Književne novosti, Vihor, Kokot, Grič, Hrvatska/Jugoslavenska njiva, Vijavica, Književni jug, Juriš, Plamen, Novi Jug, Mladost, Nova Evropa, Kriktika, Zenit, Orkan, ozon, Vedrina, Literarni Pijedestal, Lipa, Književna Republika ; Književnik ; Literatura, Reflektor, Književnik, Naša epoha, Antena
Projekt MZOS
HRV