Sučelja WebPAC-a - Barbarić, Ana (2002)
Rad predstavlja pokušaj prikaza bitnih osobina i mogućih opcija sučelja WebPAC-a. Pri tome se pošlo od teze da su jedino sučelja knjižničnih online kataloga, donekle, prilagođena svom novom okruženju – World Wide Web-u. To nikako ne možemo ustvrditi za preostale dijelove dotičnih kataloga: bibliografsku bazu podataka i pretraživač. Zbog toga se u radu pokušalo ukazati na iznimnu važnost dobro oblikovanog sučelja kao preduvjeta učinkovite uporabe WebPAC-a.
HRV