William Blake i opunomoćenje epskoga glasa - Grgas, Stipe (2002)
Rad analizira djelo engleskog pjesnika W. Blake i nastoji objasniti njegovu osebujnost mjestom koje ono zauzima u tradici epskoga pjesništva. Upravo je njegova okašnjela uporaba epske paradigme signalizirala razaranje uvjeta u kojima se epsko pjesništvo razvijalo.
Projekt MZOS
ENG