(Ponovo) Otkrivena analogija - Franić, Ivana; Heffer, Hrvoja; Kačić, Miro (2000)
U radu se razmatra povijest pojma 'analogija', njegova povijesna leksikografska i leksikološka uporaba, jezična zbilja i mogućnosti primjene i ostvaraja u rječnicima.
Projekt MZOS
ENG