(Ponovo) Otkrivena analogija - Franić, Ivana (Array, 2000)
U radu se razmatra povijest pojma 'analogija', njegova povijesna leksikografska i leksikološka uporaba, jezična zbilja i mogućnosti primjene i ostvaraja u rječnicima.