O nekim germanizmima u hrvatskome jeziku - Petrović, Bernardina (Array, 1995)
Na temelju prikupljenoga korpusa u radu se iznose zapažanja o adaptaciji nekih germanizama u hrvatskome jeziku, posebice u pojedinim govorima.