Leksikografska obradba sinonima - Petrović, Bernardina (2001)
Da bi se sagledali problemi koje otvara rječnička obradba sinonima, razmatraju se postojeća rješenja u nekoliko različitih tipova hrvatskih jednojezičnih rječnika. Razmatraju se i metodološki postupci za izradbu budućega sinonimnoga rječnika u hrvatskome jeziku.
Projekt MZOS
HRV