Obrazovanje školskih knjižničara kao teorijsko i praktično pitanje - Lasić-Lazić, Jadranka; Slavić, Aida (2000)
U radu se govori o obrazovanju, krizi institucionalnog obrazovanja u vrijeme promjena, o utjecaju informacijskog društva i posljedicama koje ove promjene imaju na obrazovanje knjižničara s posebnim osvrtom na školske knjižničare.
Autorice zatim govore o tome kako se priroda ovih promjena odražava na formalno obrazovanje na akademskoj razini te na korjenite promjene koje čekaju hrvatske knjižničare u pogledu permanentnog obrazovanja.
Projekt MZOS
HRV