Hrvatske antologije - Brešić, Vinko (Array, 2000)
U članku se daje pregled hrvatskih antologija, njihova žanrovska distribucija, frekventnost i recepcija, te na kraju utvrđuje tiplogija hravtske antologičarske prakse.