Hrvatska autobiografija - Brešić, Vinko (1998)
Autor daje pregled povijesti autobiografije u hrvatskoj kulturi od 17. do 20. stoljeća, utvrđuje njezine oblike, frekventost, poetiku i recepciju.
Projekt MZOS
HRV