Primjena novih tehnologija u obilježavanju i obradi korpusa - Bekavac, Božo (Array, 2001)
U radu se daje pregled novih standarda za obilježavanje i obradu korpusa kao i primjenu istih na hrvatske korpuse. Osnovni takav standard koji se sve više nameće u korpusnoj lingvistici je XML