Analiza upotrebe superlativa u novinskom naspram knjiškom potkorpusu Hrvatskoga nacionalnoga korpusa - Bekavac, Božo (2000)
U radu se iznose razlike u uporabi superlativa u novinskom i knjiškom potkorpusu Hrvatskoga nacionalnoga korpusa. Te se razlike uočavaju već u različitoj distribuciji superlativa u pojedinim potkorpusima.
Projekt MZOS
HRV