Napredak u radu na Hrvatskom nacionalnom korpusu - Tadić, Marko (Array, 2000)
U radu se iznose dosadašnje spoznaje i postupci primijenjeni u sastavljanju probne inačice Hrvatskoga nacionalnoga korpusa.