Sintaktičko obilježavanje hrvatskog korpusa - Zovko, Irena (2000)
Korpus predstavlja bitnu sastavnicu sintaktičkih istraživanja te je stoga njegovo sintaktičko obilježavanje od iznimne važnosti. Ovaj rad bavi se nekima od mnogobrojnih problema koji će se pojaviti pri sintaktičkom i morfosintaktičkom (POS) obilježavanju hrvatskog korpusa.