Usporedba brzine reagiranja i komaprativnih sudova kao indikatora veličine osjeta - Ljubotina, Damir (Array, 1993)
Vremena reakcije na svjetlosne podražaje različitog intenziteta uspoređana su s komaparativnim sudovima o intenzitetima osjeta kod istih ispitanika. Utvrđena je korelacija između jednih i drugih korelacija.