Stari grad Konjšćina - Filipec, Krešimir (1998)
Na posteru su prikazana novija saznanja dobivena prigodom istraživanja utvrde u Konjšćini.Utvrđeno je da se ovdje ne radi o nekoj beznačajnoj kasnogotičkoj utvrdi, već o jednoj od značajnijih renesansnih utvrđenja na sjeverozapadu Hrvatske.