Kavaidi Osmaniyenin Hirvatca Cevirisi - Čaušević, Ekrem (1999)
Govori se o prvoj tiskanoj gramatici turskoga jezika u nas (1873.) koju je s turskoga preveo i objavio Hrvat J. Dragomanović. Za turkološku javnost to je bio posve nepoznat podatak jer su do tada bili poznati samo bugarski i njemački prijevod.
Projekt MZOS
OTHER