Pueritivi - hipokoristični govorni oblici u hrvatskom i poljskom jeziku - Pintarić, Neda (Array, 1999)
Autorica obrađuje tzv. sekundarne pueritive (obraćanje odraslima i životinjama - ljubimcima hipokorističnim dječjim jezikom) na fonološkoj, morfološkoj, sintaktičnoj i semantičnoj razini.