Dendrokronologija - apsolutno i relativno datiranje prošlosti - Durman, Aleksandar (1999)
Članak obrađuje principe dendrokornologije (apsolutnog i relativnog datiranja u arheologiji)s konkretnim datumima za rimsku Sisciju, srednjovjekovni Zagreb, Sv. Donat u Zadru itd.
Projekt MZOS
HRV