Etnoantropološki podaci u Kukuljevićevim putopisima - Grbić, Jadranka (1999)
Članak analiyira etno-antropološke činjenice u dva putopisa hrvatskoga književnika, znanstvenika, publicista i političara Ivana Kukuljevića Sakcinskog.
Projekt MZOS
HRV