Problem standardizacije i gramatikalizacije uzvika u hrvatskom i poljskom jeziku - Pintarić, Neda (1998)
Članak govori o promjeni onomatopeje u fonetski zapisane uzvike kao vrstu riječi, te o osnovnim načinima toga zapisa u hrvatskom i poljskom jeziku.
Projekt MZOS
HRV