Pogreška, jezična inovacija i norma - Kryzan-Stanojević, Barbara (Array, 1998)
Izmjena pristupa jezičnoj normi vodi izmejni pristupa pojavama uz nju vezanim. U slijed toga dolazi do verifikacije a ponekad i revitalizacije termina. Dva jezična termina vezana tijesno uz normu jesu pogreška i innovacija. U članku govori se o razlici i granicama između te dvije pojave.