Access to Museum Objects and Information about the Objects : the Zagreb Experience - Vujić, Žarka (Array, 2000)
Rad se bavi odnosom nove tehnologije i pristupa muzejskim zbirkama: iskustvo zagrebačkih umjetničkih muzeja i galerija