Promjene osobnih imena - Frančić, Anđela (Array, 2000)
Za razliku od prezimena koja su nepromijenjiva, osobna imena su podložna izmjenama svojih likova u osnovnom i sufiksalnom dijelu, što se ogleda u varijantnim oblicima temeljnih likova osobnih imena.