Neke grafetičke osebujnosti u najstarijim hrvatskoglagoljskim tekstovima (s posebnim obzirom na raspored bjelina) - Žagar, Mateo (Array, 2000)
Autor opisuje specifičnosti hrvatske glagoljice u 12. i 13. stoljeću s obzirom na njezine grafetičke osobine.