Zajedničko i posebno u stručnoj naobrazbi bibliotekara, arhivista i muzeologa - Horvat, Aleksandra (1998)
Prikazano je školovanje bibliotekara, arhivista i muzeologa na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Projekt MZOS
HRV