Aspekti strateške kompetencije u stranom jeziku - Mihaljević Djigunović, Jelena (Array, 1996)
U izlaganju se opisuje istraživanje kojim se željelo ispitati koje komunikacijske strategije koriste učenici različite dobi i različitog stupnja poznavanja engleskog kao stranog jezika pri rješavanju komuikacijskog zadatka.