Pridjevski i glagolski frazemi sa značenjem "jako pijan" i "jako se napiti" (na materijalu ruskoga i hrvatskoga jezika) - Fink-Arsovski, Željka (1997)
U članku se promatra utjecaj komponenata na frazeološko značenje "jako pijan", "jako se napiti". Pridjevski se frazemi dijele na prave i semantičke. Glagolski su podijeljeni na četiri podskupine.
Projekt MZOS
HRV