Utjecaj staroslavenskih glagola kretanja na glagole kretanja u suvremenim slavenskim jezicima (hrvatskom, poljskom, ruskom) - Pintarić, Neda (Array, 1998)
Autorice nastoje objasniti značenje glagola kretanja u hrvatskome, poljskome i ruskome i utjecaj staroslavenskih glagola kretanja na njih.