Leksički utjecaj na identifikaciju fonema - Erdeljac, Vlasta (Array, 1998)
U ovom je radu obrađena jedna od mogućih tema koje ulaze u široko područje prepoznavanja govorene riječi. Svrha je rada da pomogne u određivanju mjesta fonološke i leksičke razine procesiranja jezičnih iskaza u cjelokupnom modelu prepoznavanja riječi te u preciznijem određenju međusobnoga odnosa tih dviju razina jezične strukture i njihovih memtalnih adekvata.