Hipertekst i pretraživanje informacija u društveno-humanističkim znanostima - primjer pravnih propisa - Lauc, Davor (Array, 1997)
U radu je analizirana struktura pravnih propisa i njena primjenjivost na hipertekstualne strukture, te opisano nekoliko hipertekstualnih baza podataka za hrvatske pravne propise koje su na temelju izloženih načela izveli autori i koje se mogu danas komercijalno nabaviti u Hrvatskoj.