Od fonije do grafije - Damić-Bohač, Darja (Array, 1998)
Članak daje prikaz odnosa između fonije i grafije te potešloća na koje nailaze studenti francuskog jezika već i izvorni govornici pri raščlanjivanju govorenog niza, povezivanju jedinica izgovora s gramatičkim jedinicama i njihovom prenošenju u pismo.