Strategije pomoću kojih studenti francuskog jezika zaobilaze nedovoljno usvojene strukture - Damić-Bohač, Darja (Array, 1996)
Temeljeći se na korpusu studentskih pogrešaka, odabrani su primjeri koji ilustriraju različite strategije pomoću kojih se studenti francuskog jezika bore u različitim komunikacijskim situacijama protiv poteškoća. U prvome redu riječ je o pokaznim zamjenicama i konstrukcijama FAIRE + infinitiv.