Vladavina kralja Zvonimira kao problem u nastavi nacionalne povijesti u Hrvatskoj u 19. stoljeću - Kuntić-Makvić, Bruna (Array, 1997)
Vladavina kralja Zvonimira bila je važan sadržaj u nastavi hrvatske povijesti na Zagrebačkoj Akademiji u prvoj polovini 19. st. Po tiskanim pitanjima za završne ispite može se pokazati da su političke prilike utjecale na nastavu, ali i to da je nastava metodološki i sadržajno napredovala u skladu sa znanošću.